Palvelunumeromme Suomessa:
0600 41006
Puhelun hinta 1.97€/min+pvm.

Palvelunumeromme Ruotsissa:
0900-109 0909

Palvelunumeromme muualla:
+358 600 41006

Ajankohtaista

Löydä uusi ura elämääsi, ryhdy yrittäjäksi Suomen Löytötavarapalveluketjuun. Lue lisää

Veritas Stadion yhteistyöhön Suomen Löytötavarapalvelun kanssa Lue lisää

Puhelinpalvelullamme laatusertifikaatti Lue lisää

Puhelinpalvelumme palvelee 24/7 Lue lisää

Löytötavaratiedustelu

LUETHAN PALVELUN EHDOT HUOLELLISESTI!

Palveluehdot internet-tiedustelulle

Suomen Löytötavarapalvelu hoitaa yritysten ja yhteisöjen tiloihin jääneitä tavaroita eli laitoslöytöjä. Käsittelemme vain tiedustelut, jotka koskevat yhteistyökumppaniemme tiloissa kadonneita tavaroita. Suomen Löytötavarapalvelu ei vastaa internet-lomakkeellaamme tehdyistä tiedusteluista, jotka ovat kadonneet tai tuhoutuneet internet-operaattoreiden verkkojen vikojen tai sähköpostivirusten vuoksi.

Säilytyksessä on löytötavaraa viimeisen kolmen kuukauden ajalta. Mikäli tavaran katoamisesta on kauemmin, sitä ei ole enää saatavilla löytötavaratoimistosta. Löytötavarat tulevat meille yleensä 1-6 päivän viiveellä, kuitenkin viimeistään kahden viikon kuluttua tavaran löytymisestä. Joukkoliikenteen löytötavarat haetaan varikoilta joka arkipäivä siten, että niitä voi tiedustella katoamista seuraavana arkipäivänä klo 15.30 jälkeen. Joukkoliikenteestä tulee samannäköisiä käsineitä, päähineitä, kaulaliinoja ja sateenvarjoja niin paljon, että niitä tulee tulla tunnistamaan löytötavaratoimistoon. Emme vastaanota internetin kautta kyseisiä tavaroita koskevia tiedusteluja. Poikkeuksena VR:n kaukoliikenteen junaan jääneet, joita voi tiedustella puhelimitse.

Tavarat voi joko noutaa itse toimistostamme tai ne voi tilata postitse. Tavaran säilytyksestä perimme löytötavaralain mukaisen maksun.

Lähetämme ilmoituksen löydöstä postitse asiakkaan antamalla postiosoitteella tai sähköpostitse. Ilmoituksessa on eritelty kulut noudettaessa tai postitettaessa. Ilmoituksen mukana on viitepankkisiirto, jolla postituksen voi maksaa. Saatuamme suorituksen postitamme löydön asiakkaan antamaan osoitteeseen. Asiakkaalle koituva kustannus on kulujen ennakkosuoritukseen perustuvassa toimituksessa pienempi kuin postiennakolla lähetettäessä. Postituksesta peritään postimaksut postin taksan mukaan sekä lähetyskuluina 6-15 euroa lähetyksen koosta ja painosta riippuen.

Asiakaspalvelumme seuraa kahden viikon ajan kadonneen tavaran mahdollista saapumista löytötavaratoimistoomme ja ilmoittaa siitä asiakkaalle jos tavara löytyy. Mikäli haluat tiedon heti, soita asiakaspalveluumme 0600 41006. Tarkastamme tiedusteluja, kunnes olemme saaneet jo kaksi viikkoa katoamisen jälkeenkin löytyneet tavarat. Tiedustelut ovat siis seurannassa enintään kolme viikkoa.

Internet-tiedustelu maksaa 5,00 euroa. Maksun voi suorittaa pankin verkkomaksuna tai luottokortilla.

Ilmoitamme sähköpostiisi heti jos tavara löytyy. Jos et saa ilmoitustamme, tarkista sähköpostin roskapostilaatikko. Emme vastaa vahingoista tai ylimääräisistä kuluista, jotka johtuvat siitä, että lähettämämme sähköposti päätyy vastaanottajan roskapostilaatikkoon tai jää muista lähettäjästä riippumattomista syistä saapumatta vastaanottajalle.

Mikäli maksu ei onnistu, saattaa syynä olla liian tiukka palomuuriasetus. Suomen Löytötavarapalvelu ei vastaa internet-verkon tai muiden teknisten häiriöiden vuoksi epäonnistuneista tiedusteluista eikä niiden vuoksi mahdollisesti palautumatta jääneistä tavaroista.

Matkapuhelimista pyydämme tiedustelussa ilmoittamaan sarjanumeron (IMEI) sekä operaattorin.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Olen lukenut ja hyväksynyt palvelun ehdot

© Suomen Löytötavarapalvelu