Palvelunumeromme Suomessa:
0600 41006
Puhelun hinta 1.97€/min+pvm.

Palvelunumeromme Ruotsissa:
0900-109 0909

Palvelunumeromme muualla:
+358 600 41006

Ajankohtaista

Löydä uusi ura elämääsi, ryhdy yrittäjäksi Suomen Löytötavarapalveluketjuun. Lue lisää

Kämp Group ja Suomen Löytötavarapalvelu Oy valtakunnalliseen yhteistyöhön Lue lisää

Suomen Löytötavarapalvelu edelläkävijä yritysvastuuasioissa Lue lisää

Linnanmäki ja Suomen Löytötavarapalvelu yhteistyössä Lue lisää

Tykkimäki ja Suomen Löytötavarapalvelu yhteistyössä Lue lisää

Puhelinpalvelullamme laatusertifikaatti Lue lisää

Helsingin Taksiautoilijat ja Suomen Löytötavarapalvelu yhteistyössä Lue lisää

Vantaan Taksi Oy ja Suomen Löytötavarapalvelu Oy yhteistyössä Lue lisää

Puhelinpalvelumme palvelee nyt 24/7 Lue lisää

Palvelua myös viittomakielellä Lue lisää

Arvot

Suomen Löytötavarapalvelun toimintaa ovat jo 20 vuoden ajan ohjanneet seuraavat arvot:


Yhteiskuntavastuu

Meille on ensiarvoisen tärkeää kantaa vastuuta ja toimia aktiivisesti syrjäytymisen ehkäisemiseksi ja syrjäytyneiden auttamiseksi niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Olemme sosiaalinen yritys, joka omassa jokapäiväisessä toiminnassaan mahdollistaa työnilon ja työyhteisöön kuulumisen myös ihmisille, jotka ovat olleet vaarassa syrjäytyä.

Tuemme viikoittaisilla, säännöllisillä lahjoituksillamme Fida Internationalin toimintaa, jonka kehitysyhteistyön tavoitteena on vähentää köyhyyttä kehitysmaissa, parantaa yhteisöjen elinolosuhteita kestävästi ja nostaa heikoimmassa asemassa olevien ääni kuuluviin. Fida toteuttaa yli 60 kehitysyhteistyön ja humanitaarisen avun hanketta noin 40 maassa. Tuemme lisäksi kuukausittaisilla lahjoituksillamme Keniassa 40 orpokodissa asuvan aids-orvon koulunkäyntiä ja toimeentuloa sekä Maasai-tyttöjen turvakotia.

Olemme lahjoittaneet silmälaseja Venäjälle, leluja ja vaatteita perheille päihdeasuntoloihin, leluja yhteistyössä sosiaalihuollon kanssa vähävaraisten perheiden lapsille, apuvälineitä vanhainkoteihin, makeisia ja leluja orpokoteihin, päähineitä ja käsineitä leipäjonoissa jaettavaksi, vaatteita ja kenkiä työttömien ruokaloihin, vaatteita ja leluja Venäjän katulapsille, silmälaseja Karjalaan, leluja Romanian orpokoteihin, talvivaatteita ja makuupusseja sekä peittoja yhteistyössä SPR:n kanssa Afganistanin pakolaisleirille. Olemme tukeneet nuorten kulttuuritapahtumia lahjoittamalla rekvisiittaa taideprojekteihin.

Vastuullinen työnantaja

Toimimme työnantajana vastuullisesti pitäen huolta henkilöstömme hyvinvoinnista ja turvallisuudesta. Koulutamme ja motivoimme ammattitaitoista henkilökuntaamme saavuttamaan yhteisesti asetettuja tavoitteitamme kokemaan työtyytyväisyyttä ja työssä viihtymistä. Yhteiset arvot ohjaavat jokapäiväistä toimintaamme, jossa koemme yhdessä onnistumisen iloa, toisiamme kunnioittaen ja arvostaen – asiakkaitamme ammattitaidolla palvellen

Vastuullinen yhteistyökumppani

Ensiarvoisen tärkeää meille on olla vastuullinen yhteistyökumppani, jonka ammattitaitoon ja palvelun laatuun voi luottaa. Toimimme aina rehellisesti, noudattaen kaikkia alalla vallitsevia lakeja ja määräyksiä. Ymmärrämme olevamme osa yhteistyökumppaniemme palveluketjua, etsien kaikissa tilanteissamme asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme hyötyä ja parasta. Toimintamme tavoitteena on antaa lisäarvoa yhteistyökumppaniemme palvelulle tarjoamalla korkealaatuista löytötavarapalvelua, vastaten monipuolisiin ja kansainvälisiin haasteisiin. Tavoitteenamme on jatkuvasti olla alalla innovatiivinen edelläkävijä, joka tarjoaa laadukkaat ja monipuoliset löytötavararatkaisut yhteistyökumppanien tarpeet ja toiveet täyttäen – tänään ja tulevaisuudessa.

Ympäristönsuojelu

Kannamme vastuuta ympäristömme hyvinvoinnista, haluten suojella ympäristöämme käyttäen mahdollisimman vähän kertakäyttöisiä tuotteitamme palveluprosessissamme. Olemme jo vuosia sitten siirtyneet ekologisiin kangassäkkeihin muovisten sijaan. Teemme tiiviisti yhteistyötä kierrätyskeskuksen kanssa, jotta kaikki mahdollinen materiaali, joka toiminnastamme syntyy, voitaisiin kierrättää ja uusiokäyttää luonnonvarojen säästämiseksi.

Asiakaslähtöisyys

Asiakkaiden tarpeet ja toiveet löytötavarapalvelulta ohjaavat koko yrityksemme toimintaa – sen kaikilla osa-alueilla. Tahdomme tuottaa korkealaatuista ja luotettavaa palvelua, jotta asiakkaat olisivat saamaansa palveluun tyytyväisiä. Säännöllisesti toteutetut asiakastyytyväisyystutkimuksemme ovat oleellinen osa jatkuvaa palvelujemme kehittämistä ja palvelun laadun varmistamista. ”Asiakkaat ovat meidän palkanmaksajiamme” on todennut Henry Ford oivaltavasti jo vuosikymmeniä aiemmin – ja se pätee tälläkin vuosituhannella. Me arvostamme työtämme ja asiakkaitamme. Haluamme työskennellä määrätietoisesti ja kunnianhimoisesti etsien jatkuvasti uusia keinoja paremman, nopeamman ja laadukkaamman löytötavarapalvelun tarjoamiseksi – asiakkaidemme parhaaksi.

© Suomen Löytötavarapalvelu