Palvelunumeromme Suomessa:
0600 41006
Puhelun hinta 1.97€/min+pvm.

Palvelunumeromme Ruotsissa:
0900-109 0909

Palvelunumeromme muualla:
+358 600 41006

Ajankohtaista

Löydä uusi ura elämääsi, ryhdy yrittäjäksi Suomen Löytötavarapalveluketjuun. Lue lisää

Kämp Group ja Suomen Löytötavarapalvelu Oy valtakunnalliseen yhteistyöhön Lue lisää

Suomen Löytötavarapalvelu edelläkävijä yritysvastuuasioissa Lue lisää

Linnanmäki ja Suomen Löytötavarapalvelu yhteistyössä Lue lisää

Tykkimäki ja Suomen Löytötavarapalvelu yhteistyössä Lue lisää

Puhelinpalvelullamme laatusertifikaatti Lue lisää

Helsingin Taksiautoilijat ja Suomen Löytötavarapalvelu yhteistyössä Lue lisää

Vantaan Taksi Oy ja Suomen Löytötavarapalvelu Oy yhteistyössä Lue lisää

Puhelinpalvelumme palvelee nyt 24/7 Lue lisää

Palvelua myös viittomakielellä Lue lisää

Yrittäjäksi

LÖYDÄ UUSI URA ELÄMÄÄSI YRITTÄJÄNÄ!

Löydä uusi tulevaisuutesi Löytötavarapalveluyrittäjänä omalla paikkakunnallasi. Meiltä saat kaikki mitä löytötavara-alan yrittäjyyteen tarvitset. Suomen Löytötavarapalvelu on Suomen ensimmäinen ja suurin löytötavara-alan yritys, joka on palvellut miljoonia asiakkaita kaikkialta maailmasta jo vuodesta 1993. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ryhtyä löytötavara-alan yrittäjäksi kasvavaan palveluketjuumme.

MITÄ YRITTÄJYYS VAATII?

Jos olet valmis työskentelemään määrätietoisesti oman menestyksesi eteen, olet etsimämme henkilö.  Sinulla on mahdollisesti kaupallinen koulutus tai tiedät muuten omaavasi perustiedot yrittäjyydestä, asiakaspalvelusta sekä myyntityöstä. Oma taloutesi on kunnossa ja elämäntilanteesi sallii yritystoiminnan aloittamisen. Oma tai tulevan henkilökuntasi kielitaito mahdollistaa asiakaspalvelun suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

MITEN ALOITAN YRITTÄJYYDEN?

Hyväksyttyämme sinut paikkakuntasi yrittäjäksi annamme täydellisen koulutuksen alan kokeneimman ammattilaisen johdolla. Koulutus sisältää kaiken löytötavara-alasta tarvitsemasi tiedon sekä käytännön osaamisen.

MITEN SUOMEN LÖYTÖTAVARAPALVELU – KETJU TUKEE YRITTÄJYYTTÄSI?

Saat meiltä valmiin testatun mallin yritystoimintaan. Pääset osaksi Suomen tunnetuinta löytötavarapalvelua ja saat käyttöösi tarvitsemasi tietotekniikan sekä ainutlaatuisen ohjelmiston, jolla suuretkin löytötavaramäärät pysyvät helposti hallinnassa. Saat myös ammattitaitoisen tuen yrittäjyyteesi yritystoiminnan alusta alkaen. Useilla paikkakunnilla saat myös valmiita asiakkaita sopimuskumppaneistamme.

MITEN PÄÄSET UUDELLE URALLE?

Lue lisätiedot, täytä hakulomake ja odota yhteydenottoamme. Täytä hakemus heti, niin pääset aloittamaan mahdollisimman pian. Seuraavat yrittäjät koulutamme kevään 2015 aikana. Koulutus räätälöidään jokaisen aikatauluun sopivaksi. Koulutus tapahtuu pääosin Helsingin toimistossamme. Tervetuloa!

 

© Suomen Löytötavarapalvelu